menu
Word DAR lid!

Draag bij aan de best mogelijke donorservice, word lid van de Donor Advies Raad

Stuur je motivatiebrief met cv naar dar@sanquin.nl

 

Als donor vorm je samen met alle andere donors het hart van de Nederlandse bloedvoorziening. Jouw belangen als donor staan bij Sanquin voorop. We willen graag dat je meedenkt, meepraat en adviseert over alle zaken waar je als donor mee te maken krijgt. Daarom hebben we de Donor Advies Raad (DAR) ingesteld, een prominent overleg- en adviesorgaan dat Sanquin tot op het hoogste niveau adviseert over belangen die jou als donor aangaan.

Jonge donors worden nadrukkelijk uitgenodigd

We zoeken vers bloed!

Op dit moment zoeken we zes nieuwe leden* voor de DAR. Ben jij betrokken en wil je graag meewerken aan de best mogelijke donorservice? Meld je dan aan en praat mee over onderwerpen als:

- Tips en klachten die via de donors binnen komen.
- Het donorwaarderingsbeleid.
- De gang van zaken op de afnamelocaties.
- Het werven van nieuwe (jonge) donors.

Als nieuw lid word je voor vier jaar aangesteld en vergader je gemiddeld vijf keer per jaar ’s avonds in Utrecht. Daarnaast heb je mailcontact met de overige leden. Je onkosten worden vergoed. Omdat we graag willen dat de DAR een goede afspiegeling vormt van de donorpopulatie, zoeken we zowel bloed- als plasmadonors verspreid over Nederland. We proberen ook om een goede spreiding te hebben in geslacht en leeftijd. Jonge donors worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren.

Meld je nu aan

Steek jij graag wat energie in de Nederlandse bloedvoorziening? Stuur dan je motivatiebrief met cv naar dar@sanquin.nl. Hier kun je ook naartoe mailen als je vragen hebt of meer informatie wilt. Je kunt je tot en met 24 oktober aanmelden. De sollicitatiegesprekken zijn op 7 november ’s avonds in Utrecht. 
 

* De invulling van deze vacatures is niet verenigbaar met bestuurlijke functies binnen (onderdelen van) Donorvereniging Nederland. De vertegenwoordiging van Donorvereniging Nederland binnen de DAR is afzonderlijk geregeld.

Ook interessant

Mag ik doneren na alcohol- of drugsgebruik?

Waar stroomt jouw bloed naartoe?

Nieuwe donors werven?