menu

Inbox

Donors delen hun wereldbeelden

Corsica

Op onze vakantie op Corsica kwamen we op deze locatie. Dit informatiebord over de 3 tegenoverliggende eilandjes Les Iles Sanguinaires tegen, die bij zonsondergang bloedrood oplichten. Toevallig had ik ook mijn Sanquin t-shirt aan.

Tonie Zuidam

 

Bergen
Noorwegen

Van de zomer waren wij op vakantie in Bergen (Noorwegen) en zagen daar deze donorbus staan met wel een heel leuke tekst. Er du min type? Vertaald: Ben jij mijn type?
Jacqueline van der Burg

 

Wiltz
Luxemburg

Tijdens onze vakantie in Luxemburg bezochten wij de Bremfeesten in Wiltz. Een feest met veel bloemen, praalwagens en muziek. Ook werd er op ludieke wijze aandacht gevraagd voor het geven van bloed. Zo liepen tussen de feestmenigte door enkele ‘bloeddruppels’ die ballonnen en folders uitdeelden!
Remo Varkevisser
Vianen

 

Texas
Amerika

Op vakantie in Amerika in September 2012 zagen we in Texas deze auto staan met dit kenteken.
Peter Dresselhuizen
Zaandijk.

 

Tanzania

Op 12 augustus 2012 troffen we deze Afrikaan tijdens onze safari in het Ruaha National Park in Tanzania.
Lenie Kenkhuis

 

 

Kuala Lumpur
Maleisië

Begin januari was ik in Kuala Lumpur en ik kwam een groepje lokale donor-wervers tegen op straat. Ik vroeg of ik ze op de foto mocht zetten, om te laten zien in Nederland dat er in Kuala Lumpur ook bloeddonaties worden gedaan. Ze gingen akkoord, maar reageerden erg verbaasd. Ik vond het wel leuk om de bloedbank in Nederland hiervan op de hoogte te stellen. Het schept toch een band om bloeddonor te zijn, waar ook ter wereld.
Karin Koekkoek
Leiden

Laat van je horen!

Wil je ons wat laten zien of laten weten? Stuur het op! We ontvangen graag post van je. Voor de volgende editie van Gul zoeken we foto’s van jou met je huisdier, of van je hobby. Ofwel, iets waar je om geeft en wat voor jou speciaal is.

ons!